Galvanisk korrosion

Bakgrund till Ultra Tef-Gel® – ”Korrosions hämmaren”

Ultra Tef-Gel® utvecklades inom den amerikanska rymdindustrin, där många av dagens kompositmaterial har sitt ursprung. Miljön som rymdfarkoster måste utstå har krävt nyutveckling av många produkter med unika egenskaper och en av dessa är Ultra Tef-Gel®

”Under mina år vid rymdindustrin använde jag en mängd hög teknologiska produkter ej tillgängliga för allmänheten. Nu flera år senare, använder jag de rymdtekniska kunskaperna för min fortsatta karriär inom den marina industrin.

Det största och vanligaste problemet jag påträffat inom den marina industrin är:

  • ROST
  • KORROSION
  • KLADDNING
  • OXIDERING
  • IHOP SKÄRNING AV METALLER

För att eliminera detta, upptäckte jag en PTFE blandning som vid rätt applicering, eliminerade korrosion, rost, kladdning,oxidering och ihop skärning av beslag i den marina miljön. Jag kallade denna produkt Ultra Tef-Gel®. Dess rymdteknologiska design är helt motståndskraftig mot saltvatten, vatten kan ej passera den. Ultra Tef-Gel® har alltid fungerat för mig! Jag har sålt denna högkvalitets produkt till de mest krävande professionella användare. Utrustningstillverkare, Rigg företag och Båtbyggare har samtliga visat full tillfredsställelse. Ultra Tef-Gel® har används tusentals gånger genom åren för att förhindra korrosion från de största havsgående fartygen, motor och segelbåtar till den minsta utombordaren. Prova den idag! Du kommer att förvånas över dess resultat”.
Robert P. Mergenthaler Uppfinnare/Ägare
Ultra Safety Systems Inc.

The original

logo-tr