Köpinformation

Internetbutiken Townshend.se drivs av Townshend Trade Company.

Kontaktinformation
Townshend.se
c/o Townshend Trade Company.
Morbygden 44, 791 94 Falun

Tel: 023-400 55
Fax: 023-411 99
Jour tel: 070-TEF-GEL-1

E-post: info@townshend.se
Hemsida: www.townshend.se
Bankgiro: 5237-2976

Tryggt köp med 30 dagars nöjd-kund garanti
Hos oss handlar Du med samma trygghet som om du gick in i en lokal butik. Du har med andra ord full köptrygghet. Vi på Townshend.se tillämpar alltid 30 dagars nöjd-kund garanti på hela sortimentet om ej längre. Nivåvakten UPS-01 erbjuds med livstidsgaranti.

Det innebär för Dig som kund, att du alltid i lugn och ro kan prova dina produkter. Skulle det uppstå något problem, som vi tillsammans inte kan lösa, får du naturligtvis dina pengar tillbaka.

Att handla på Townshend.se innebär trygga köp!

Personlig integritet
På vår webbplats kommer Du att behöva uppge personuppgifter och adressuppgifter. Dessa uppgifter är för oss helt nödvändiga för att en beställning ska kunna genomföras.

Dina uppgifter används för att kunna genomföra köpet. Vi vill kunna erbjuda efterköpsservice iform av fortsatta kontakter och stöd. Erbjuda dig nya produkter och tjänster om Du så önskar. Diskutera Din order om du ringer och vill tala med oss. All information som vi får från Dig som kund oavsett om det är via den webbplats eller via andra former av kontakter hålls inom Townshend.se.

Vi ger inte ut några som helst uppgifter till tredje part. Du kan därför känna Dig helt trygg vid kontakter med oss!

Priser
Alla priser som anges i butiken är ex. moms. Då vi handlar mycket med utlänska kunder samt företag så är priserna utan moms.
Momsen läggs på priset automatiskt och visas tydligt på din beställning vid total summering.

Kampanjer och rabatter
Vi har tillfälliga kampanjer till kraftigt reducerade priser. Du har också möjlighet att få en trogen kund rabatt beroende på hur mycket du har handlat för vid tidigare orders samt vid större beställningar.
Vi tillämpar en rabattskala normalt på mellan 5 – 30 %. Kontakta oss för mer information.

Leveranser
Vår målsättning är att Din order ska behandlas och verkställas inom 24 timmar från betalningstillfället. När Din order blivit färdigbehandlad tar det vanligtvis 2 till 6 dagar innan Du erhåller din beställning.
Alla varor levereras direkt till Din dörr eller till närmaste paketutlämning.
Vid storhelger eller i slutet av månaden, kan leveranstiden bli något längre.

Vid eventuella leveransproblem går Du tillväga enligt följande

Steg 1 Undersök varan vid leveransen
När Du fått hem ditt paket. Kontrollera direkt att paketet inte är skadat på något sätt, att varorna i paketet inte är fraktskadade på något sätt och att alla varor finns med som Du beställt. Fraktskadad vara måste anmälas till Townshend.se inom 3 dagar från det att Du fått hem ditt paket.

Steg 2 Kontakta Townshend.se via e-post eller telefon.

Steg 3 Inlämning av fraktskadad vara sker via posten efter överenskommelse.
Townshend.se står för alla i förväg överenskomna kostnader i samband med detta.

Frakter
Leveranser över € 500 levereras fraktfritt. I övrigt tillkommer ca. € 16 per beställning oavsett beställningens storlek inom Sverige.

Betalningssätt
När du handlar hos oss kan du i kassan välja tre olika alternativ för betalning. Du kan välja att betala mot postförskott (kostnad på € 8) eller med kontokort genom PayPal.

Då behandlar vi din beställning när din betalning kommit oss tillhanda. Du kan också välja att beställa dina varor mot faktura genom förskotts inbetalning till vårt BankGiro. Du väljer själv i kassan vilket alternativ Du vill ha.

Ålder vid beställningstillfället
Den som får göra en beställning hos oss måste ha fyllt 18 år.
Är Du under 18 år, vid beställningstillfället, måste istället målsman genomföra beställningen.